ADATVÉDELMI NYILATKOZAT


A GRIFOLEONE KFT. elenyésző azonosításra alkalmas adatot gyűjt a honlap látogatóiról.
A honlapon kért azonosításra alkalmas adatok között a honlapon keresztül a cégünket megkereső személyek elérhetősége szerepel (név, e-mail cím).

A honlapon keresztül beérkező elektronikus levél alapú megkeresések révén gyűjtött információkat A GRIFOLEONE KFT cégen belül és partnerei között megoszthatja, amennyiben azt szükségesnek tartja. Egyéb esetben az adatokat harmadik félnek nem adjuk át.

A jelen honlap használatával Ön kifejezett hozzájárulását adja a GRIFOLEONE KFT számára az Ön személyazonosságára, illetve a webhely használatára vonatkozó adatok fenti célokra történő összegyűjtéséhez, felhasználásához.

JOGI NYILATKOZAT


Ezt a honlapot a GRIFOLEONE KFT. tartja fenn a vonatkozó jogszabályok szerint. A honlapunkon található információkat kizárólag általános tájékoztatás céljából bocsátjuk rendelkezésre. A megjelent információk nem minősülnek ajánlattételnek. Az oldalainkon megjelent információk teljességéért, pontosságáért, időszerűségéért vagy a felhasználásuk kapcsán fellépő következményekért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Továbbá semmilyen felelősséget nem vállalunk a honlap használatából vagy az ott fellelhető információkra való hagyatkozásból eredő bármilyen kárért sem.

A honlap külső weboldalakra mutató hivatkozásokat is tartalmaz. A külső honlapokat tőlünk független harmadik felek üzemeltetik, akikre a GRIFOLEONE KFT. nincs befolyással, így semmilyen felelősséget nem vállalunk a külső honlapok elérhetőségéért, tartalmáért vagy felhasználásáért. A honlap teljes szöveges és grafikai tartalma szerzői jogi védelem hatálya alatt áll, amely a GRIFOLEONE KFT. tulajdonát képezi.

A LUISA SPAGNOLI márkanév és védjegy a LUISA SPAGNOLI S.P.A. (06125 PERUGIA, Strada Santa Lucia 71.) tulajdona és bejegyzett védjegye! Minden jogot fenntartunk! A honlapon található anyagok jogosulatlan felhasználása szankciót von maga után.

A GRIFOLEONE KFT. honlapja sem egészben, sem részben nem reprodukálható semmilyen módon. Jelen honlap bármely részének, grafikai elemeinek vagy teljes egészének módosítása, terjesztése, nyilvános bemutatása, más szellemi alkotásba, kiadványba vagy honlapba történő beépítése vagy más elektronikus rendszerben történő tárolása szigorúan tilos.